Goat Trivia Answers 2020

Goat Black Friday Play Trivia  Questions and Answers Today (November 26, 2020),

Question 1: In 2019, It was announced that this designer’s brand would join LVMH, the world’s largest luxury group, becoming the first new house created by the group since 1987 and the first led by a woman.

Answer 1:The correct answer is Rihanna

Question 2: This brand, mentioned in my song “designer Boi,” made a luxury leather version of the iconic IKEA shopping bag.

Answer 2: The correct answer is Balenciaga

Question 3: Worn by both Kanye West and Travis Scott, who designed this women’s top?

Answer 3: The correct answer is Phoebe Philo

Question 4: Self-described as a “cultural DJ”, which designer is commonly referred to as “the godfather of streetwear”?

Answer 4: The correct answer is Hiroshi Fujiwara

Question 5: The Raf Simons Spring 2018 runway show and collection was partly inspired by which film?

Answer 5: The correct answer is Blade Runner

 

(November 24, 2020)

Question 1:  Which shoe is reportedly partly made from algae?

Answer 1:The correct answer is Yeezy Foam Runner

Question 2: Question 2: in april 2019 this international/multinational collaboration publish the first image of a black hole and its shadow

Answer 2: The correct answer is EHT

Question 3: Which manufacturing technology process, used in the creation of the adidas Futurecraft 4D, has also been used to reconstruct tissue and hopes to be used to reconstruct entire organs in the future?

Answer 3: The correct answer is 3D Printing

Question 4: Signed by numerous companies such as adidas, Nike, Chanel and Kering Group, the United Nations Fashion Industry Charter for Climate Action contains a vision for achieving net-zero emissions by what year?

Answer 4: The correct answer is 2050

Question 5: This shoe, featuring Vectran fabric was designed for a mechanical engineer at Jet Propulsion Laboratory who invented airbag systems for Mars rover missions utilizing the same material.

Answer 5: The correct answer is Mars Yard

Leave a Reply

Your email address will not be published.