GOAT Black Friday Trivia Answers

GOAT Black Friday Trivia Answers Today (November 20-21-22-23- 24-25 -26, 2020) | Music Locations, Art, Design, Innovation, Fashion Trivia

November 26, 2020, Trivia Answers

Question 1: In 2019, It was announced that this designer’s brand would join LVMH, the world’s largest luxury group, becoming the first new house created by the group since 1987 and the first led by a woman.

Answer 1:The correct answer is Rihanna

Question 2: This brand, mentioned in my song “designer Boi,” made a luxury leather version of the iconic IKEA shopping bag.

Answer 2: The correct answer is Balenciaga

Question 3: Worn by both Kanye West and Travis Scott, who designed this women’s top?

Answer 3: The correct answer is Phoebe Philo

Question 4: Self-described as a “cultural DJ”, which designer is commonly referred to as “the godfather of streetwear”?

Answer 4: The correct answer is Hiroshi Fujiwara

Question 5: The Raf Simons Spring 2018 runway show and collection was partly inspired by which film?

Answer 5: The correct answer is Blade Runner

November 25, 2020 Trivia Answers

Question 1:  Which shoe is reportedly partly made from algae?

Answer 1:The correct answer is Yeezy Foam Runner

Question 2: Question 2: in april 2019 this international/multinational collaboration publish the first image of a black hole and its shadow

Answer 2: The correct answer is EHT

Question 3: Which manufacturing technology process, used in the creation of the adidas Futurecraft 4D, has also been used to reconstruct tissue and hopes to be used to reconstruct entire organs in the future?

Answer 3: The correct answer is 3D Printing

Question 4: Signed by numerous companies such as adidas, Nike, Chanel and Kering Group, the United Nations Fashion Industry Charter for Climate Action contains a vision for achieving net-zero emissions by what year?

Answer 4: The correct answer is 2050

Question 5: This shoe, featuring Vectran fabric was designed for a mechanical engineer at Jet Propulsion Laboratory who invented airbag systems for Mars rover missions utilizing the same material.

Answer 5: The correct answer is Mars Yard

November 23, 2020 Trivia Answers

Question 1: Debuting in 2015, this adidas shoe combined Primeknit and Boost technologies and paid homage to classic archive shoes like thee Micropacer, Rising Star and Boston Super.

Answer 1:The correct answer is adidas NMD

Question 2: Question 2 for goat: Who designed this airport in Beijing?

Answer 2: The correct answer is Zara Hadid

Question 3: Which Air Jordan was inspired by the Porsche 911?

Answer 3: The correct answer is Air Jordan 6

Question 4: Who was the lead architect for the National Museum of African American History and culture in Washington, D.C.?

Answer 4: The correct answer is Phil Freelon

Question 5: Which shoe is inspired by kintsugi, the Japanese art of repairing broken pottery?

Answer 5: The correct answer is Sacai x LDWaffle

Question 1: In 2019, Vans collaborated with which influential modern art museum to celebrate their grand re-opening?

November 22, 2020 Trivia Answers

Answer 1:The correct answer is : MoMA

Question 2 In 2018, Basquiat’s favorite coat went up for auction. The coat was from this brand that Basquiat walked the runway for in 1987.

Answer 2: The correct answer is Comme des Garcons

Question 3 In 2012, Louis Vuitton released a collaborative collection featuring the signature dots of which contemporary artist?

Answer 3: The correct answer is Yayoi Kusama

Question 4: Which artist painted Barack Obama’s presidential portait for the Smithsonian National Portrait Galary?

Answer 4: The correct answer is Kehinde Wiley

Question 5: In November 2017, Salvator Mundi, by this iconic artist, was sold for $450.3 million, setting a record as the most expensive painting sold at the public auction.

Answer 5: The correct answer is Leonardo da Vinci

November 21, 2020 Trivia Answers

Question 1 Part of the Nike: On Air collection that resulted from a global design contest, this Air Max 97 was inspired by the clouds of which city?

Answer: The correct answer is Shanghai

Question 2 This Nike Air Max 180 celebrates the vibrant electronic music scene and brutalist architecture of which city?

Answer: The correct answer is Berlin

Question 3 The Travis Scott x Air Force 1 Low ‘Cactus Jack’ calls out this city where the rapper spent much of his youth.

Answer: The correct answer is Missouri City

Question 4: As part of their Jordan Brand collaboration, this store launched a campaign called “spread Love” and teamed up with 5 local Black-owned businesses to highlight and bring awareness to their work.

Answer: The correct answer is Union.

Question 5: The Air Jordan 1 Shattered Backboards were inspired by the colors Michael Jordan wore during a game in which city?

Answer: The correct answer is Trieste, Italy.

 

November 20, 2020 Trivia Answers

Question 1 – In 2014, which musician made news headlines for wearing this vintage Vivienne Westwood hat to the Grammys?

Answer – Pharrell

Question 2 – In the video for Saweetie’s “My Type,” she included things she loved from childhood, like basketball and a custom pair of these classic Nike sneakers that inspired a song in the early 2000s.

Answer – Nike Air Force 1

Question 3 – This artist behind the Vision Racer New Balance collaboration once performed on a Tesla Model X suspended in the air.

Answer – Jaden Smith

Question 4 – Kid Cudi, Playboi Carti, Theophilus London, Dev Hynes, ASAP Nast, and Steve Lacy all walked in what runway show?

Answer – Louis Vuitton SS19

Question 5 – The iconic bears that served as inspiration for the Grateful Dead x Nike Dunk Low SB are a reference to Owsley “Bear” Stanley who did what?

Answer – Audio Engineer

Leave a Reply

Your email address will not be published.