Goat Black Friday Trivia Answers Round 2

Goat Black Friday Play  Trivia  Questions and Answers Today Round 2 (November 23-24, 2020),

Question 1: WE ARE UPDATING THE ANSWER. KEEP REFRESHING THIS PAGE

Answer 1:The correct answer is

Question 2:

Answer 2: The correct answer is

Question 3:

Answer 3: The correct answer is

Question 4:

Answer 4: The correct answer is

Question 5:

Answer 5: The correct answer is

Question 1: Debuting in 2015, this adidas shoe combined Primeknit and Boost technologies and paid homage to classic archive shoes like thee Micropacer, Rising Star and Boston Super.

Answer 1:The correct answer is adidas NMD

Question 2: Question 2 for goat: Who designed this airport in Beijing?

Answer 2: The correct answer is Zara Hadid

Question 3: Which Air Jordan was inspired by the Porsche 911?

Answer 3: The correct answer is Air Jordan 6

Question 4: Who was the lead architect for the National Museum of African American History and culture in Washington, D.C.?

Answer 4: The correct answer is Phil Freelon

Question 5: Which shoe is inspired by kintsugi, the Japanese art of repairing broken pottery?

Answer 5: The correct answer is Sacai x LDWaffle

Question 1 Part of the Nike: On Air collection that resulted from a global design contest, this Air Max 97 was inspired by the clouds of which city?

Answer: The correct answer is Shanghai

Question 2 This Nike Air Max 180 celebrates the vibrant electronic music scene and brutalist architecture of which city?

Answer: The correct answer is Berlin

Question 3 The Travis Scott x Air Force 1 Low ‘Cactus Jack’ calls out this city where the rapper spent much of his youth.

Answer: The correct answer is Missouri City

Question 4: As part of their Jordan Brand collaboration, this store launched a campaign called “spread Love” and teamed up with 5 local Black-owned businesses to highlight and bring awareness to their work.

Answer: The correct answer is Union.

Question 5: The Air Jordan 1 Shattered Backboards were inspired by the colors Michael Jordan wore during a game in which city?

Answer: The correct answer is Trieste, Italy.

Leave a Reply

Your email address will not be published.