General Trivia Questions And Answers

General Trivia Questions And Answers 2021

General Trivia Question 1: Which Disney character first appeared in a story in an Italian magazine?

Perdita
Gaston
Pinocchio
Bambi

Answer: The correct answer is Pinocchio.

General Trivia Question 2: Which element was NOT part of the first published Goldilocks story?

Goldilocks
Porridge
Bears
Beds

Answer: The correct answer is Goldilocks.

General Trivia Question 3: Who couldn’t see the magic fabric in “The Emperor’s New Clothes”?

Poor people
People unfit for their job
Traitors to the crown
People with a bad taste

Answer: The correct answer is People unfit for their job.

General Trivia Question 4: What did Hans Christian Andersen’s mermaid receive along with her legs?

Beautiful singing voice
Fashionable clothes
Stunning jewelry
Elegant dance moves

Answer: The correct answer is Elegant dance moves.

General Trivia Question 5: Who saves the girl in the first printed edition of Little Red Riding Hood?

Nobody
Huntsman
Her grandmother
Her mother

Answer: The correct answer is Nobody.

General Trivia Question 6: Which princess originally had two children, named Dawn and Day?

Snow White
Sleeping Beauty
Cinderella
Belle

Answer: The correct answer is Sleeping Beauty.

General Trivia Question 7: Spindleshanks, Melchior, and Belshazzar are names in what fairy tale?

Snow White
Goldilocks and the Three Bears
Sleeping Beauty
Rumpelstiltskin

Answer: The correct answer is Rumpelstiltskin.

General Trivia Question 8: Which Hans Christian Andersen tale is considered autobiographical?

Jack and the Beanstalk
Hansel and Gretel
The Gingerbread Man
The Ugly Duckling

Answer: The correct answer is The Ugly Duckling.

General Trivia Question 9: The earliest version of the Cinderella fairy tale was from what culture?

French
Dutch
Greek
German

Answer: The correct answer is Greek.

General Trivia Question 10: Besides the apple, what does the Queen try to poison Snow White with?

Comb
Ring
Perfume
Harp

Answer: The correct answer is Comb.

[email-subscribers-form id="1"]

Leave a Reply

Your email address will not be published.