[Answer] Read the paragraph below from the article. If you watch a cat or dog sleeping, you might see them flick an

Read the paragraph below from the article.

If you watch a cat or dog sleeping, you might see them flick an ear or grunt or twitch while sound asleep. And yes, they likely are dreaming. Scientists think that all mammals and birds dream, but fish, reptiles and insects don’t. By looking at the brain patterns of sleeping animals, they think animals dream about chasing, pouncing and finding their way home — rehearsing important skills.
Which statement summarizes the paragraph?
A
Scientists who study animals have found that mammals and birds dream while they sleep.
B
Scientists who study animals are not sure what cats and dogs dream about.
C
Scientists who study animals have found that fish and reptiles dream more than people do.
D
Scientists who study animals want to do more work to find out about animal dreams.

Please indicate your views on the correct answer to question. Each of your comments will be evaluated by our moderators and correct answers will be shared.

CategoriesUncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.